Despre mine

Blogger din 2007 – povestitor impatimit ca un Miron Costin de vremuri noi. Ma doare fix in cot de etichete si de impresiile celorlalti, asortez ciorapii cu camasa si sunt un chel mandru. Cine ma cunoaste stie ce pot face. Cand vreau, pot sa transform apa in vin si sa schimb vitezele fara sa calc ambreiajul.


Imi place sa scriu simplu si succint, sa vorbesc pe limba omului care citeste minunatu-mi blog, fara expresii pompoase sau alte artificii literare (chiar daca sunt fanul lor). 


Sunt ajutat din cand in cand de Nicoleta si de Mihael. 


Daca consideri ca TmBlog.ro merita timpul tau, aboneaza-te la newsletter, share-uieste articolele care ti-au placut, comenteaza-le sau arunca un ochi prin reclame… Nu fi chitra! 


Ce castig eu?

Unii oameni se simt inselati daca cumpara ce recomand eu asa ca ma simt nevoit sa explic mecanismul. Magazinele imi platesc mie un comision foarte, foarte mic din valoarea produselor cumparate prin clickul pe link. Acesta suma nu se adauga la valoarea comenzii clientului, vine din buzunarul eMag sau buzunarul altui magazin de unde se face comanda. Nimeni nu pierde nimic in aceasta afacere, nici clientul-vizitator, nici eu, nici magazinele, ci chiar toata lumea castiga: eu niste banuti, clientul un produs bun si testat iar magazinele clienti.

Nu recomand niciodata vreun produs pe care nu l-am cumparat sau pe care nu l-as cumpara!