Despre mine

 

 

 

Prietenii imi zic Vio (Viorel Vasadi in buletin), sunt blogger din 2007 – povestitor impatimit ca un Miron Costin de vremuri noi.
Ma doare fix in cot de etichete si de impresiile celorlalti, asortez ciorapii cu camasa si sunt un chel mandru. Cine ma cunoaste stie ce pot face. Cand vreau, pot sa transform apa in vin si sa schimb vitezele fara sa calc ambreiajul.

 


Daca iti place TmBlog.ro, baga-ti adresa de e-mail la newsletter (va ramane intotdeauna privata), da share la articolele care ti-au placut, comenteaza-le sau arunca un ochi prin reclame… Nu fi chitra! 

 


Ce castig eu din afiliere?

Unii oameni se simt inselati daca vad anumite link-uri pe-aici asa ca ma simt nevoit sa explic mecanismul. Daca intrati pe link-urile respective si cumparati ceva, orice ar fi, magazinele imi platesc mie un fel de ciubuc, sa zic asa. Acesta suma nu se adauga la valoarea comenzii voastre, ci vine din buzunarul eMag sau din buzunarul altui magazin de unde se face comanda. Cum ar veni, ei ma recompenseaza pe mine cu o suma infima pentru faptul ca le-am adus un client nou. Nimeni nu pierde nimic in aceasta afacere, nici clientul, nici eu, nici magazinele, ci chiar toata lumea castiga: eu niste banuti, clientul un produs bun si testat iar magazinele fac vanzare. Cu alte cuvinte, intrati pe site-uri folosind link-urile mele, comandati cu incredere, nu este nicio smecherie la mijloc, doar ma ajutati sa tin blogul asta up!

Nu recomand niciodata vreun produs pe care nu l-am cumparat sau pe care nu l-as cumpara!