Când eu făceam fotografie pe film și câștigam concursuri

You may also like...

9 Responses

 1. Alex says:

  Fotografii din anii ’90 ar fi spus despre generatia lor ca “astia nu-s fotografi, au la dispozitie exponometru, au marcaje pe vizor ca sa ii ajute la focalizare… daca n-ai pozat in anii ’60 fara vreo unealta ajutatoare, nu te poti numi fotograf”. Pricepi unde bat?

  Mereu, mereu generatia curenta va sti mai putine despre tehnica din spate, tocmai pentru ca s-a muncit la simplificarea interfetelor. Faptul ca folosesti tehnica moderna nu exclude sa stii despre chestiile din spate.

  Apropo, un studiu recent arata ca tinerii habar n-au de ceea ce se ascunde in spatele tehnicii lor de calcul. Habar n-au ca pana si Androidul are o structura arborescenta de foldere si fisiere. Bun, da’ asta ce inseamna? Ca un tanar care studiaza pe puterile proprii despre IT nu are voie sa se numeasca expert, fiindca n-a fost fortat de imprejurari sa foloseasca o consola de Linux sau un MSDOS?

  Cam subtire argumentul.

 2. ovi sirb says:

  Eu sunt de părere că nu te poți numi fotograf dacă nu ai tras cel puțin o fotografie pe colodiu umed. Pe analog, tată, cu camera obscură portabilă după tine, cu expunere de minim 15 minute! Nu ca ăștia din ziua de azi, cu filmele lor și aparatele portabile și focalizarea lor variabilă.

 3. TmBlog says:

  Pe bune, voi chiar nu ati inteles ca nu imi plac impostorii si ca despre asta este vorba in articol?

 4. UnPozar says:

  Este loc pentru toti sub soare. Cei care sunt cu adevarat buni vor ramane.. impostorii se vor cerne cu timpul. Nu trebuie sa ne consumam cu existenta lor. Cine e fraier si pune botul, merita sa fie “pagubit”. Pana la urma se vor dovedi impostorii si se vor pierde in negura timpului. Chiar nu conteaza cine cat de pregatit este si cat cere pe un “workshop”… asta daca nu ne roade pizma cumva 😉

 5. ovi sirb says:

  Se pare că nu 🙂

 6. Nico says:

  Eu aș zice ca nu te poți numi fotograf dacă nu ai “tras” și tu un pastel cu goașe pe pânză intr-o duminica liniștita de Septembrie.

  Niște impostori!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tmblogro/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tmblogro/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110