Cum a fost și ce am mâncat în prima zi la Festivalul All You Can Eat Seafood Timișoara
Ieri a fost prima zi a festivalului All You Can Eat Seafood Timișoara unde am ajuns și eu mai pe seară. M-au întrebat mulți pe e-mail și pe Facebook, așa că lămuresc eu, aici și acum, următoarea situație. Este “all you can eat” din meniul de mai jos plus alte câteva surprize culinare și bahice pe care le veți descoperi la mese:
Food
- Creveti in sos de vin
- Scoici in sos de vin
- Paella cu fructe de mare.
- Peste Guvid, Cod, Barbuni, Hamsie, Scrumbi
Drinks
- Vin Alb
- Vin Roze
- Apa Plata
- Apa Minerală
Tot ce vrei să mănânci și să bei în afara acestui meniu se plătește separat. Nu știu unde s-a produs confuzia, ori în comunicarea organizatorilor, ori în ce au înțeles oamenii. Mulți m-au întrebat de caracatiță și de homar! Da, se plătesc separat, la fel cum se plătește și băutura care nu este în meniu, gen: spirtoase, cocktail-uri, sucuri și energizante.
Pe bune acum, sunt oameni care m-au întrebat și dacă pot să ia la pachet. Adică să mănânce cât pot acolo și când pleacă să ia și la pachet…totul la 59 de lei! Inclusiv caracatiță și homar. Nu-ș’ ce să zic, dar mi se pare un pic ciudată faza… Chiar și denumirea oficială a festivalului e “59Lei All You Can Eat-Creveți,Pește,Scoici,Paella&Drink&Dance”. Nu se înțelege totul de-aici?
Revenind, fraților, eu sunt dunărean, crescut pe malurile fluviului până la vârsta de 20 de ani. Poate sunt subiectiv, dar un festival dedicat peștelui, scoicilor și fructelor de mare este pe gustul meu. La 59 de lei să mănânci și să bei cât poți din meniul de mai sus mi se pare o afacere super bună și gustoasă!
Ieri am mâncat de toate, de la pește și scoici până la lighioane care nici acum nu știu ce erau și cum se numesc. Maria a fost mai cumpătată cu toate că a mers la festival cu o foame de lup. A mâncat doar cartofi prăjiți și cod stropit cu lămâie. Alcool nu am băut, dar ar fi mers un pahar de roze dacă stau mai bine să mă gândesc acum. Zilele următoare poate sorb și un vin, așa doar, să spele scoicile (smile).
Ieri am și dansat puțin. DJ-ul băgase un ritm dintr-ăla blanao și m-am alăturat și eu unor copii care începuseră să danseze pe-acolo în cerc. Nebunie, vă zic!
Festivalul este organizat de ”Taverna Racilor” Herăstrău și Paul`s Seafood. În interior există și un truck cu dulciuri/desert și un cărucior cu cafea, dintr-ăla mobil cu umbrelă.
Mi-a plăcut curățenia din sala imensă unde se desfășoară festivalul. Sunt acolo oameni care vin tot timpul să debaraseze și să șteargă mesele. De fapt, toți cei din staf sunt amabili, îmbrăcați frumos, nu deranjează, nu nimic, doar își fac treaba. Eu am mai discutat cu ei și așa am aflat că ieri au fost la festival peste 350 de timișoreni. Și am mai aflat un secret. În curând se va deschide și în Timișoara un restaurant ”Taverna Racilor” cu specific de-ăsta, cu fructe de mare, înțelegeți voi. Eu nu știu să mai existe în Timișoara un restaurant de acest gen. Va fi în undeva în centru și am un feeling că va rupe!
FESTIVALUL ALL YOU CAN EAT SEAFOOD, DRINK & DANCE de la Centrul Regional de Afaceri Timișoara își va închide porțile (ușile de fapt, ca e indoor) duminică, 20 ianuarie la ora 22:00. În weekend cred că voi mai da și eu o tură pe-acolo. Dacă sunteți curioși sau vreți să vedeți cum e atmosfera, am făcut și un vlog pentru voi:
Vă mulțumesc că mă citiți! Puteți să susțineți TmBlog.ro abonându-vă la NEWSLETTER sau cu 1$/luna pe Patreon:
Recent Comments