Dacă aș fi jupân la primărie

You may also like...

1 Response

 1. Alex says:

  Ca la Radio Erevan, ai perfectă dreptate, cu excepția faptului că …

  – Cînd Robu a băgat în lucrări Jiul și Popa Șapcă simultan a fost bine, nu? Lumea zicea că „csf ncsf”, eventual se scăpau înjurături un pic printre dinți. Diferența ar fi că între timp numărul mașinilor din oraș a crescut, o grămadă de oameni s-au mutat la Dumbrăvița/Moșnita/Giroc în pandemie, că e mai liniște, dar vin în oraș ziua. Pot să-ți garantez că la Gara Nord erau cozi dimineața și înainte să intre în lucrări Stan Vidrighin.

  – Cine drac a omorît porumbeii din oraș și nu m-a anunțat? Că în Piața Victoriei sunt tot acolo, prin zona Piața Iosefin / Iuliu Maniu sunt tot acolo … ba chiar sunt și sinucigași mai nou, văd săptămînal cîte unul călcat de mașini.

  – Colterm e în criză și în pragul falimentului de ani de zile. Pe bune că e neamuzant să te iei de ăla căruia i-a explodat grenada în față.

  – Aia cu iarba pînă la brîu poți s-o lași tot pe pragul lui Robu. Uită-te cînd a obținut Rogera Prest contract cu PMT prima dată, de exemplu, și cît de competenți sunt.

  – Rețeta „3 firme de salubritate diferite” a fost inventată, și contractele semnate de … nu mai zic cine. Am uitat cînd angajații Horticultura au fost scoși la „muncă voluntară” de curățenie?

  – Teraselor li s-au cerut chestii de bun simț. Tot așa cum firmelor din centru ar trebui să li se ceară să respecte și ele o paletă de culori, să nu-ți țipe în ochi logo-ul KFC, firmele luminoase cum are Palmira, sau alte minuni.

  – Loc garantat de parcare este imposibil. Efectiv imposibil. Așa ajungi în situația din București, unde o mînă de oameni are loc garantat, iar restul parchează pe trotuare.

  Crede-mă că nu-s nici eu fan Fritz, se vede clar că echipa lui a mușcat ceva mai mult decît poate duce, dar per total și la nivel de intenții și la nivel de execuție, se vede o diferență majoră. Cît despre numiri pe pile, pe bune că mă abțin cu greu să zic ceva despre yes-menii cu care Robu se înconjurase, și nici măcar nu puteau fi suspectați de competență.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tmblogro/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tmblogro/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110