De ce protestează medicii

You may also like...

2 Responses

 1. Vlad says:

  E pentru prima data cand internetul ma aduce pe blogul dumneavoastra asa ca nu stiu care este opinia dumneavoastra in general despre viata si societate. Orice comentariu de aici in colo este neumbrit si neafectat de pareri preconcepute.

  Daca in privinta vinovatiei sefului de clinica Beuran nu am sa ma pronunt din motive obiective, tin sa va atrag atentia ca medicii si studentii au iesit in strada in momentele de revolta ale societatii pe diferite teme, dupa priceperea, intelegerea si puterile fiecaruia. De asemenea in momentele de dubiu si incertitudine tot ei au fost cei care au dat informatii in limita cunostiintelor si autoritatii pe care o detinea fiecare.

  Comentariul e mai mult de nuanta, nu de esenta, a mesajului pe care il transmiteti.

  • TmBlog says:

   Eu m-am ferit sa generalizez. Cunosc si eu medici foarte implicati in mersul societatii si care trag mereu semnale de alarma.
   In articolul in cauza ma refeream la medicii aceia acaparati de sistemul politic, de clica de partid si de cei care pun pe primele locuri banii, functiile si abia apoi pacientii.

   PS. Va multumesc pentru comentariu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tmblogro/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tmblogro/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110