Despre mine

Prietenii îmi zic Vio (Viorel Vașadi în buletin). Sunt blogger din 2007, povestitor împătimit ca un Miron Costin de vremuri noi.

Nu sunt antivaccinare, antigay, antiavort și nu vreau să îngrădesc alți oameni prin limitarea unor drepturi în numele altor libertăți.

Eu știu că netul este locul unde e ok dacă te uiți la pornoșaguri cu bunicuțe, dar dacă ai făcut o greșeală gramaticală, te-ai ars, dar cu toate astea, agramații mă irită de fac urticarie acută. În momentul în care ai scris ântrebare, direct inteligența unui asin o ai în viziunea mea. Iar dacă într-o dispută care ar trebui bazată pe argumente logice tu vii cu comentarii agresive, e și mai clară treaba pentru mine.

 

 


Dacă îți place TmBlog.ro, bagă-ți adresa de e-mail la newsletter (va rămâne întotdeauna privată), dă share la articolele care ți-au plăcut, comentează-le, aruncă un ochi prin reclame (unele sunt cu link-uri afiliate) sau fă o donație pe Patreon. Nu fi chitră! 


 

Ce castig eu din afiliere?

Unii oameni se simt inselati daca vad anumite link-uri pe-aici asa ca ma simt nevoit sa explic mecanismul. Daca intrati pe link-urile respective si cumparati ceva, orice ar fi, magazinele imi platesc mie un fel de ciubuc, sa zic asa. Acesta suma nu se adauga la valoarea comenzii voastre, ci vine din buzunarul eMag sau din buzunarul altui magazin de unde se face comanda. Cum ar veni, ei ma recompenseaza pe mine cu o suma infima pentru faptul ca le-am adus un client nou. Nimeni nu pierde nimic in aceasta afacere, nici clientul, nici eu, nici magazinele, ci chiar toata lumea castiga: eu niste banuti, clientul un produs bun si testat iar magazinele fac vanzare. Cu alte cuvinte, intrati pe site-uri folosind link-urile mele, comandati cu incredere, nu este nicio smecherie la mijloc, doar ma ajutati sa tin blogul asta up!

Nu recomand niciodata vreun produs pe care nu l-am cumparat sau pe care nu l-as cumpara!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tmblogro/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tmblogro/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110