Iohannis nu a avut putere și atribuții, dar Veorika ar avea?!

You may also like...

1 Response

 1. Alex says:

  De parca noi i-am trimis in turul 2? I-au trimis cine i-au votat, care-s multi. Pur si simplu asta-i configuratia politica existenta.

  Cit despre temerea de Viorica, cred ca e vorba de doua chestii aici.

  Primo, faptul ca presedintele are totusi niste atributii de protocol. N-o vrei pe doamna respectiva sa poarte discutii cu strainii, sa fie ea prima impresie pe care si-o fac altii despre nivelul demnitarilor romani; tipa e o cucoana cu alura de gospodina, sorry but not really sorry. Pur si simplu nu-mi pare ca se preteaza sa joace rolul de sef de stat.

  Secundo, legile din Romania sunt destul de flexibile. Presedintele nu prea *mai* are atributii datorita modificarilor recente aduse de PSD, mi se pare, dupa ce-au obtinut majoritatea in parlament in 2016. Ce-ti zice ca daca ajunge tipa la Cotroceni, nu se schimba convenabil si legile, pentru a-i da mai multa putere presedintelui?

  Pe scurt, PSD e ca un balaur cu multe capete. Trebuie sa le tai pe toate care poti, fiindca oricum ii cresc altele suficient de repede.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tmblogro/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/tmblogro/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110